Увага!
Реклама
Опитування
Який предмет Вам більше подобається викладати?
Всього відповідей: 970
Міні-чат
200

Головна » 2015 » Червень » 27 » Щодо обов'язкової ділової документації у школ
11:43
Щодо обов'язкової ділової документації у школ
 
 
Щодо обов'язкової ділової документації у школіМіністерство освіти і науки дозволяє школам, як виняток, використовувати класні журнали ІІ-ІV класів і табелі навчальних досягнень учнів I-ІV класів, що були закуплені до 20 травня 2015 року. Про це йдеться у відповідному листі освітнього відомства.

У документі також зазначено, що відповідне рішення ухвалене зважаючи на звернення керівників загальноосвітніх навчальних закладів та виробників обов'язкової ділової документації.

МОН зазначають, що керівники шкіл, які до 20 травня 2015 року закупили класні журнали І-ІV класів і табелі навчальних досягнень учнів IІ-ІV класів згідно із чинними Свідоцтвами про визнання відповідності педагогічним вимогам МОН України на момент закупівлі зможуть використовувати зазначені зразки обов'язкової ділової документації у навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладів України у 2015-2016 навчальному році.

При використанні зазначеної документації необхідно буде зробити правки відповідно до Інструкції щодо заповнення Класного журналу в 1-4-x класах загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженої наказом МОН від 8.04.2015 № 412.

Також у Міносвіти додатково повідомляють, що всі види обов'язкової ділової документації, які були виготовлені раніше i мають чинні Свідоцтва про визнання відповідності педагогічним вимогам станом на 1.06.2015 (крім Класного журналу І-ІV класів і Табеля навчальних досягнень учнів ІІ-ІV класів), можуть бути використані у навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладів України у 2015-2016 навчальному році лише після подовження терміну дії зазначених Свідоцтв.
Переглядів: 1122 | Додав: ІринаВовчук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Свято на порозі
Осталось...
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Я тільки ЗА!
Хмара тегів
Кнопочка сайту
Код: