Увага!
Реклама
Опитування
Який предмет Вам більше подобається викладати?
Всього відповідей: 970
Міні-чат
200

Головна » 2012 » Листопад » 16 » Щиро дякую за визнання!
17:08
Щиро дякую за визнання!
Шановні друзі! 
З великою радістю повідомляю, що сайт "Портфоліо вчителя початкових класів Вовчук Ірини Станіславівни" відзначений нагородою "Чудо-блог", котра передається від блогера блогеру, дякуючи акції- естафеті "Чудо-блог". Естафету передала мені чудова жінка, першокласна вчителька, добрий друг Жук Наталія Павлівна (адміністратор сайту
"ДИВОСВІТ")
З великим задоволенням і почуттям вдячності приймаю її!

За правилами нагородження потрібно:
Подякувати тому, хто нагородив, на словах, і розмістити активне посилання на його блог;
Розмістити у своєму блозі зображення ногороди;
Нагородити інші блоги (у кількості 7), які вважаєте гідними;
Сповістити номінантів про нагороду в коментарях;
Написати 7 повідомлень про себе.


Я дуже рада, що у мене є можливість взяти участь в цій естафеті, я взяла її від Жук Наталії Павлівни, для мене це унікальна можливість сказати слова подяки читачів мого сайту, за що окреме спасибі організатору цієї естафети.
Подяку обов'язково повинна жити в душі кожного, Богові подяка, нашим батькам, вчителям, друзям, нашим коханим, всім тим, хто любить нас, хто допомагає і підтримує. Без почуття вдячності людина приречена на самотність, без почуття вдячності збідніє душа. Віддаючи частинку своєї подяки, ми отримуємо набагато більше, тому що вона бумерангом повертається до нас, наповнюючи наші душі добром і світлом.
Мій
сайт зовсім молодий, але я безмірно щаслива, що познайомилася тут з цікавими людьми, адже метою створення сайту  було саме спілкування.
Я висловлюю свою подяку
Петік Юлії Олександрівні («Сайт – портфоліо» http://petik.ucoz.com/ ) . Вона стала самим першим моїм читачем і самі перші коментарі були саме від неї.
Я вдячна
Головач Маргариті Василівні  (Сайт «Вересневий передзвін» http://perezvin.at.ua/ ) за її дружбу, оптимізм, за вміння поселити в душі радісну ноту, за добрі, теплі слова на адресу мого  сайту, її слова допомагають зрозуміти себе, змушують якось інакше поглянути на життя і на своє місце в житті. Для мене ця людина – справжній ВЧИТЕЛЬ, МЕТОДИСТ, від якої я почерпнула багато знань.
Я вдячна Порошук Ірині Володимирівні (Сайт «Школьный мир» http://intafy.at.ua/ )  за спілкування і дружбу, за те, що Вона  у  роботі не тупцює на місці, а  сильном птахом летить  вперед, ділиться  своїми наробками, допомагаєте молодим спеціалістам.

Я вдячна Квітці Світлані Сергіївні(«Перші сходинки школяра» http://percha-shodunka.ucoz.ru) за те, що мене підтримує порадою, думкою, розмовою. 

Я вдячна Черепановій Тамілі Миколаївні («Сайт вчителя початкових класів» http://22071957milena.ucoz.ru/)   за тепле відношення до людей, людяність, доброту,  привітність, увагу.

Зовсім недавно я познайомилася з Наталією Павлівною Жук (Сайт «Дивосвіт» http://panorama.at.ua/ ), і що віна частенько навідується на мої сторінки, люблю читати її  коментарі, її ліричні вірші. Я хочу виказати  їй слова подяки за чуйність і готовність допомогти.

Ще я дуже вдячна адміністратору сайта "Криничка" http://ufkbyrf.ucoz.ru/  Галині Налисник за її невтомну енергію, до прагнення поділитись своїм досвідом з колегами і за надзвичайну відданість справі.

Я хочу подякувати всім вчителям за те, що Ви  працюєте в інтересах дітей. Я вдячна досвідченим колегам,  які щиро діляться своїми інтелектуальними здобутками з молодими вчителями. Я хочу подякувати  колегам, які розпочинають свій професійний шлях і за їх прагнення залишатися вірним педагогічному поклику. Я вдячна всі, хто вболіваєте за долю нашої країни!

     Я вдячна всім  колегам, які своєю творчою працею і професіоналізмом забезпечують успішність нашої освіти, які прагнуть реалізувати поставлену мету і роблять все можливе для отримання найкращих результатів.

     Спасибі всім, хто заходить на мої сторінки, я читаю ваші коментарі, я вчуся у вас, з вашою допомогою розвивається мій сайт, і я сподіваюся, наше спілкування продовжиться.

З повагою, Ірина Вовчук.


Переглядів: 2791 | Додав: ІринаВовчук | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 svetlana  
Ірочко, дякую за новорічний подарунок! hands

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Свято на порозі
Осталось...
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Я тільки ЗА!
Хмара тегів
Кнопочка сайту
Код: