Увага!
Реклама
Опитування
Ви зайшли на сайт, як
Всього відповідей: 1343
Міні-чат
200

Головна » 2016 » Червень » 15 » Навчальні плани мають розроблятись школами у такій же формі‚ як і в минулі роки
21:15
Навчальні плани мають розроблятись школами у такій же формі‚ як і в минулі роки

          Робочі навчальні плани на наступний навчальний рік мають розроблятись загальноосвітніми навчальними закладами у такій же формі та за тими ж рекомендаціями‚ як і в минулі роки. Про це йдеться у листі МОН про структуру 2016/17 навчального року та навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів.

        Зокрема, листом визначено, на підставі яких документів мають складатись робочі навчальні плани на наступний навчальний рік для 1-4-х, 5-8-х, 9-х, 10-11-х класів, а також для спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням окремих предметів або іноземних мов, гімназій, ліцеїв, колегіумів, спеціальних шкіл для дітей з особливими освітніми потребами тощо.

Навчальні заклади мають розробити робочі навчальні плани на основі Типових навчальних планів і затвердити їх у відповідному органі управління освітою.

Варіант Типового навчального плану (з вибором мови навчання, з вивченням мови національної меншини, з вивченням двох іноземних мов, з вивченням християнської етики чи етики, з вибором профілю навчання тощо) школа має обрати самостійно в залежності від типу закладу, його спеціалізації, освітніх запитів учнів і їхніх батьків та з урахуванням кадрового та матеріально-технічного забезпечення.

«Робочі навчальні плани розробляються у такій же формі та за тими ж рекомендаціями‚ як і в минулі роки (лист МОН України від 11.06.2014 № 1/9-303).

Індивідуальні й експериментальні робочі навчальні плани затверджуються департаментами (управліннями) освіти і науки обласних та Київської міської державних адміністрацій і до 25 серпня погоджуються департаментом загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України», - йдеться у листі Міністерства освіти і науки.

Переглядів: 838 | Додав: ІринаВовчук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Свято на порозі
Осталось...
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Я тільки ЗА!
Хмара тегів
Кнопочка сайту
Код: